Nieuwsbrief toekomstige verhuizing

Nieuwsbrief toekomstige verhuizing

Middels deze nieuwsbrief willen we u op de hoogte stellen van de ontwikkelingen omtrent onze toekomstige huisvesting.

In een oververhitte vastgoedmarkt werd ons de huur opgezegd waarna wij hals over kop op zoek moesten gaan naar een andere locatie voor onze vijf huisartspraktijken. Deze zoektocht is bijzonder geslaagd.
Wij zullen gaan verhuizen naar de voormalige Dufayschool in de Dufaystraat nummer 19.

De Amsterdamse Gemeenteraad heeft een positief besluit hiertoe genomen, niet in het minst door de niet aflatende inzet van vele betrokkenen maar ook zeker door de vele steun die wij hebben gekregen van u als patiënt.
U heeft in groten getale gehoor gegeven aan onze oproep tot medeondertekening van de petitie “ vijfdaklozehuisartsen ”.

Onze hartelijke dank hiervoor.

Het monumentale pand zal worden verbouwd tot een volledig nieuw gezondheidscentrum. De locatie kent een goede bereikbaarheid. Zowel lopend, fietsend of met het openbaar vervoer zijn wij slechts op een steenworp afstand van onze huidige praktijkvestiging verwijderd. De planning is dat wij in het laatste kwartaal van 2021 hier naartoe zullen gaan verhuizen.

In het gezondheidscentrum zullen de huisartsen een deel van de begane grond en de gehele eerste etage in gebruik nemen. Naast een breed toegankelijk trapportaal is er tevens een lift aanwezig. Het gebouw zal helemaal toekomstbestendig en klimaatneutraal zijn. Hiermee wordt een uniek project gerealiseerd.

Naast de vijf huisartspraktijken zullen er een fysiotherapiepraktijk, een consultatie bureau, praktijken voor antroposofische therapeuten en een apotheek in gevestigd worden. Tevens wordt er een buurtkamer met buurttuin en terras gerealiseerd.

Wij zijn met z’n allen ontzettend gemotiveerd om onze zorg te blijven leveren, vanuit een nieuwe setting, in nauwe samenwerking met andere eerste lijns therapeuten, apotheek en buurtzorg- en welzijnsorganisaties. Daarmee vervullen we een functie voor de buurt in het leveren van zorg en welzijn, een positieve blik op gezondheid en preventie van ziekte.

Wij zullen u in de loop van het jaar periodiek op de hoogte houden betreffende de verdere ontwikkelingen. En samen met u kijken hoe u eventueel een steentje kunt bijdragen aan dit mooie project.

U kunt de link bovenaan de mail openen om enkele foto’s van het gebouw te bekijken.

Met vriendelijke groet,
Huisartsen Patty Grannetia, Meike Hylkema, Daphne Gaymans, Mays van Deutekom, Tessa Posthuma en Stephen Terborg

 

Deze brief zal u ook per email ontvangen uiterlijk op 1 maart 2021. Indien u geen mail heeft ontvangen, dan kan het zijn dat uw mailadres niet is opgeslagen in uw dossier. Wenst u in de toekomst wel per email geïnformeerd te worden, geef dan uw mailadres aan ons door via de receptenlijn; keuze 2 in het telefoonmenu. Spreek zo duidelijk mogelijk uw naam, geboortedatum en mailadres in.Translate »
Call Now Button