RIVM registratie astrazeneca vaccinatie 28 juni

RIVM registratie astrazeneca vaccinatie 28 juni

Beste heer/mevrouw,

Indien u maandag 28 juni door ons uw astrazeneca covid vaccinatie heeft gehad EN niet heeft aangegeven dat u bezwaar heeft tegen registratie hiervan bij het RIVM/CIMS, dan zijn de gegevens van uw vaccinatie op donderdag 1 juli doorgestuurd naar het RIVM. Het kan een aantal werkdagen tot een week duren voordat u deze registratie kunt inzien. U kunt de corona check app downloaden en inloggen met uw digid om een QR code te laten vervaardigen ten behoeve van uw corona vaccinatie paspoort. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar het RIVM.

Indien u bezwaar heeft aangevinkt voor registratie van uw vaccinatie bij het RIVM/CIMS, kunt u de praktijk bellen om dit alsnog daar te laten registreren of om via een uitzonderingsroute (HKVI) een digitaal vaccinatiebewijs te laten vervaardigen. Dit kan alleen door ons gedaan worden wanneer u een vaccinatie ook van ons heeft gekregen. Als u deze bij een andere huisarts of instelling of land heeft gehad dan vragen wij u zich te wenden tot degene die u heeft gevaccineerd of het RIVM.

Zoals u uit ons eerdere berichtgeving PERSBERICHT kunt lezen is er in heel Amsterdam een tekort aan assistentes en artsen op de praktijken en avond-weekend-nachtposten. Vanwege deze capaciteitsproblemen, dienen wij de zorg zo veel mogelijk te richten op noodzakelijke medische gezondheidsvragen. Zodoende vragen wij u om contact met de praktijk aangaande de vaccinatieregistratie en app te beperken en u via de algemene websites te laten informeren.Translate »
Call Now Button