Verhuizing medio juli 2022

Verhuizing medio juli 2022

WIJ GAAN BEGIN JULI 2022 VERHUIZEN

Het “ DUFAY HUIS ”

Gevestigd in de Dufaystraat 19, 1075 GS Amsterdam Op 12 minuten loopafstand van onze huidige locatie, 5 minuten fietsafstand.

De verbouwing bereikt haar laatste fase. In het volledig nieuwe gezondheidscentrum zullen de huisartsen op de begane grond en op de eerste verdieping hun praktijken voortzetten. Het monumentale gebouw heeft een lift en is CO2 neutraal gerenoveerd.

Wij plannen begin juli te gaan verhuizen. In de eerste periode zullen wij nog enigszins in verbouwsferen verkeren. Tevens gaan wij over op een nieuw, ook voor u, toegankelijker HIS-computersysteem en een andere website. Dit zal mogelijk met enige opstartperikelen gepaard gaan. Hiervoor vragen wij ten eerste uw begrip. Anderzijds verzoeken wij u ook zoveel mogelijk onze telefoonlijnen niet te belasten met vragen over de verhuizing.

Op onze website zal zoveel mogelijk informatie hierover met u gedeeld worden.

Zorg en Welzijn staan hoog in het vaandel en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Samen met andere eerste-lijns zorgverleners zoals fysiotherapie, de apotheek, het consultatieburo alsmede de welzijnsorganisatie Combiwel en het stadsdorp Vondeldorp streven wij dit na.
Voorts komt er een buurtkamer met horecagelegenheid en het oude schoolplein wordt een buurttuin met terras.
Op de site van de Stichting Vrienden Dufayhuis valt, aan de hand van foto’s, het verloop en de voortgang van de verbouwing te volgen.

Wij zullen u op de hoogte blijven houden van de nabije toekomstige ontwikkelingen. Dit proces dat drie en een half jaar geleden is ingezet bereikt nu zijn finale fase.
Wij zijn blij en optimistisch gestemd om gezamenlijk de zorg voor u op de nieuwe locatie voort te kunnen zetten.

Met vriendelijke groet,

 

Stephen Terborg, Mays van Deutekom-Zakko en Emilie Olthof

 

www.combiwel.nl

www.vondeldorp.nl

www.vriendendufayhuis.comTranslate »
Call Now Button