Welkom op onze nieuwe locatie in het Dufay Huis

Welkom op onze nieuwe locatie in het Dufay Huis

Wij zijn in de zomer verhuisd naar:

Dufay Huis

Dufaystraat 19

1075GS  Amsterdam

Onze nieuwe praktijk begint steeds meer vorm te krijg. Er wordt hard gewerkt aan de verdere opbouw, bewegwijzering en kunst. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Op de begane grond vindt u de wachtkamer voor de artsen Van Deutekom & Olthof en waarnemend huisartsen. Ook neemt u hier plaats indien u een afspraak heeft met een praktijkondersteuner.

De balie waar u de assistente kunt spreken bevindt zich op de eerste verdieping. In de wachtkamer op de eerste verdieping kunt u wachten als u met de assistente een afspraak heeft.

Voelt u zich welkom om zich in te komen schrijven bij de Lairesse apotheek waarvan ook een locatie is geopend in het Dufay Huis op de begane grond. Op de tweede verdieping is fysiotherapie praktijk van Breestraat ingetrokken en het Antroposofisch consultatiebureau van de SAG is te vinden op de derde verdieping. Wij werken tevens nauw samen met verschillende therapeuten die verspreid over alle verdiepingen werkzaam zijn. Daarnaast kunt u buurtgenoten ontmoeten, eten en drinken en meedoen aan activiteiten in de buurtkamer met aangrenzend terras van Combiwel en Vondeldorp.Translate »
Call Now Button